Search
Close this search box.

Aίτηση Οικονομικής Στήριξης

Πολύτιμη βοήθεια για βελτίωση της ζωής των παιδιών που η υγεία τους δοκιμάζεται. 

Ποιοι Είμαστε

Πιστεύουμε ότι κάθε παιδί και νέος αξίζει την ευκαιρία να αναπτυχθεί και να είναι ο καλύτερος που μπορεί. Μέσω της αίτησης οικονομικής στήριξης και της ευρύτερης εργασίας μας, στοχεύουμε να δημιουργήσουμε διαρκή, θετική αλλαγή για τα παιδιά και τους νέους που μας χρειάζονται περισσότερο.

Για να υποβάλετε αίτηση Οικονομικής Στήριξης, ακολουθήστε τα παρακάτω 3 απλά βήματα
Διαβάστε σχετικά με τις διαδικασίες, τα κριτήρια, την επιλεξιμότητα και τη Στρατηγική Οικονομικής Στήριξης.

Επιλέξτε και κατεβάστε την αίτηση για την οποία επιθυμείτε να υποβάλετε.

Αποστείλετε την Αίτηση
χρησιμοποιώντας τις αναλυτικές οδηγίες μας παρακάτω.

Διαβάστε
σχετικά με τις διαδικασίες, τα κριτήρια, την επιλεξιμότητα και τη στρατηγική Οικονομικής Στήριξης.

Επιλέξτε και κατεβάστε την αίτηση για την οποία επιθυμείτε να υποβάλετε.

Αποστείλετε την Αίτηση
χρησιμοποιώντας τις αναλυτικές οδηγίες μας παρακάτω.

Αίτηση

Εδώ μπορείτε να κατεβάστε την αίτησή σας για συμπλήρωσή της. Πριν υποβάλετε αίτηση, επισκεφθείτε τις σελίδες κριτηρίων του προγράμματος Συχνές ερωτήσεις.

Υποβολή Αίτησης

Εδώ μπορείτε να ανεβάσετε την αίτηση σας αφού την συμπληρώσατε και υπογράψατε. Επίσης μπορείτε να ανεβάσετε και συμπληρωματικά έντυπα πιστοποιητικά κ.α. 

Η ποιότητα των φωτογραφιών πρέπει να είναι ευδιάκριτη και υψηλής ευκρίνιας. Αρχεία pdf,doc,docx,jpg,png, μέχρι 2MB το καθένα.

Χρειάζεστε επιπλέον επιλογές;
Καλέστε μας στο 22879518

Για οποιεσδήποτε απορίες ή διευκρινίσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22879518. Οι έμπειροι λειτουργοί μας είναι στη διάθεσή σας και θα σας καθοδηγήσουν με χαρά σε κάθε βήμα της διαδικασίας, εξασφαλίζοντας ότι η αίτησή σας θα συμπληρωθεί σωστά και χωρίς κανένα πρόβλημα. Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε και να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση ή ανησυχία μπορεί να έχετε.

Η CNP ανοίγει τις πόρτες των καταστημάτων της

Για οποιαδήποτε βοήθεια, και διευκρινίσεις, μη διστάσετε να επισκεφθείτε τα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών μας στη Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Αμμόχωστο και Πάφο. Λειτουργοί είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν με κάθε στάδιο της διαδικασίας, εξασφαλίζοντας ότι η αίτησή σας θα συμπληρωθεί εύκολα και με ακρίβεια. Η ικανοποίησή σας είναι η προτεραιότητά μας, και είμαστε εδώ για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη.
Δείτε εδώ τα γραφεία 
CNP CYPRIALIFE / CNP ASFALISTIKI

Αίτημα Επανάκλησης Εξυπηρέτησης

Συμπληρώστε τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας σας στην παρακάτω φόρμα, και ένας εξειδικευμένος λειτουργός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε με κάθε απορία ή ανάγκη που μπορεί να έχετε.

Μετάβαση στο περιεχόμενο
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.